dimarts, 14 de febrer del 2012

La meva línia del temps

Hola abelles!
Com ja sabeu hem començat un tema nou sobre la nostra vida i avui us he explicat els murals que podeu anar portant fins el dia 22 de febrer, que serà l'ultim ja que farem les exposicions. Us poden ajudar els pares i les mares, ja que és molt divertit i entretingut fer-ho i a més recordeu coses de quan éreu petits.

Us poso la foto de l'exemple que he fet jo i us torno a explicar com heu de fer el vostre.

























Recordeu que el títol és: LA MEVA LÍNIA DEL TEMPS i podeu posar els anys de 2 en 2 fins arribar a la vostra edat actual. A sota o a sobre del número de l'edat podeu posar la foto que correspon i l'explicació
Jo m'he imaginat que crec que faré als 30 anys, doncs vosaltres com a mínim us heu d'imaginar que estareu fent fins als 12 anys (ja sabeu que al fer-ho de 2 en 2 també podeu posar els 10 anys), i si algú es vol imaginar més enllà pot fer-ho. Recordeu que en aquestes edats que ens estem imaginant no va foto, e?

Un petó i vinga, tothom a animar-se a fer uns murals de la línia del temps ben macos!!!

8 comentaris:

  1. Hola soc el Toni Caravaca,
    Laura el teu mural es molt corios.
    Adeu Laura.

    ResponElimina
  2. Hola soc l'Ainhoa, Laura el teu mural es precios.A i...... per sert i molt decoratiu yo fare un igual que aquest pero sense copiar-ho!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Toni i Ainhoa!! si,ha quedat bé! Vaig estar el dissabte per seleccionar les fotos i fer-ho. És una feina molt entretinguda però és molt bonica de fer perquè recordes coses de quan eres petit i veus fotos de les quals ja no t'acordaves.
      Us animo a que feu un!!! Com diu l'Ainhoa sense copiar, però està clar que podeu agafar idees de la mostra que vaigf fer jo!! Petons!!

      Elimina
  3. Hola Laura i a tots. Ja he començat ha fer el mural. He agafat les fotos que més m'han agradat de les que tenia guardades. Hi ara em toca enganxar-les. Bueno, adeu i que ho paseu molt bé. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. HOLA VICTOR,SOC L'AINHOA,JO TAMBE ESTIC FENT EL MEU MURAL.JO HE FET IGUAL QUE TU HE AGAFAT LES FOTOS QUE MES M'ANAGRADAT JO HO HE FET FINS ALS 12 ANYS. VICTOR SAPS PERQUE M'HE APUNTAT HA FER AQUEST MURAL?PER QUE A MES DE TREURE BONA NOTA,ES MOLT DIVERTIT!!!ADEU...

      Elimina
    2. Si Ahinoa, son molt divertits. M'ha agradat molt el teu. Sobretot el termòmetre. Es molt xulo. Adéu. Que ho paseu molt bé.

      Elimina
  4. Hola nois!! Quines ganes de que avui després del pati expliqueu tots els vostres murals!! Segur que serà molt entretingut i bonic d'explicar per part vostra ja que recordareu coses de quan éreu petits!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. LA VERITAT ES QUE SI LAURA!!!PERQUE EM TRABALLAT MOLT EN AQUESTOS MURALS TAN XULOOOOOOOOOOOS!!!ADEUUUUUUU

      Elimina